Φωτογραφίες με τα κατοικίδια σας.
Ευχαριστημένοι πελάτες του Cheapet με ενθουσιασμό μας αποστέλλουν φωτογραφίες του νέου τους κουταβιού.

Τις δημοσιεύουμε εδώ και ευχόμαστε Καλή Συγκατοίκηση!

Όσοι έχετε πάρει κατοικίδιο από το Cheapet παρακαλούμε στείλτε φωτογραφία στο info@cheapet.gr να τη δημοσιεύσουμε και δείτε την στην σελίδα μας cheapet.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε μόνοι σας την φωτογραφία στο instagram  του cheapet πατώντας #cheapetgr  με το αγαπημένο σας κατοικίδιο….

    Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Προϊόντα

Product Information

Εγγύηση

Εγγύηση σε ζωντανά

Όλα τα σκυλιά έχουν τους απαραίτητους εμβολιασμούς και εξετάσεις πριν την παράδοσή τους. Για να είναι όμως οι πελάτες μας απόλυτα εξασφαλισμένοι εγγυούμαστε γραπτώς την καλή υγεία των ζώων από την ημέρα της παράδοσης και για ένα μήνα κατά την προσαρμογής τους στον νέο τους περιββάλον.
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.
Στην περίπτωση των σκυλιών - κουταβιών ή γατών, ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε πρόβλημα που προκύψει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή του. Εάν δεν δηλωθεί πρόβλημα η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί ζήτημα με την υγεία του ζώου, αναλαμβάνουμε την νοσηλεία του δωρεάν σε κτηνίατρο δικό μας, έως και την αντικατάσταση του. Ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε ζήτημα τέτοιο, χωρίς καθυστέρηση και πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να ακολουθήσει το ζώο αγωγή σε κτηνίατρο της προτίμησης του, ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών ζημία που προκύψει από τον κτηνίατρο. 

 

Εγγύηση σε τροφές & άλλα προϊόντα

Τα πωλούμενα καλύπτονται από την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Το www.cheapet.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελλείψεις ή ελλατώματα των πωλούμενων που προκλήθηκαν από κακή χρήση ή διαφορετική από αυτή για την οποία το προϊόν προορίζεται. Ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει το προϊόν για ελλατώματα και ελλείψεις κατά την στιγμή της παραλαβής στον τόπο που έχει οριστεί κατά την παραγγελία. Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε πρακτορείο ο έλεγχος πρέπει να γίνει κατά την στιγμή της παράδοσης σε πρακτορείο. Εάν δεν δηλωθεί ελλάτωμα η έλλειψη η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. 

Προσφερόμενα προϊόντα στο cheaPet.gr

Για 20 σχεδόν χρόνια το cheaPET βρίσκεται σταθερά δίπλα στους φιλόζωους. Σίγουρα θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των ζώων που διαθέτουμε. Από διαφόρων ειδών παπαγάλους, μέχρι σκυλάκια, γατάκια.
Αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε το νέο σας κατοικίδιο καθώς και τις τροφές του ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.