Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Συχνές Ερωτήσεις

Προϊόντα

Εγγύηση

Εγγύηση σε ζωντανά

Όλα τα σκυλιά έχουν τους απαραίτητους εμβολιασμούς και εξετάσεις πριν την παράδοσή τους. Για να είναι όμως οι πελάτες μας απόλυτα εξασφαλισμένοι εγγυούμαστε γραπτώς την καλή υγεία των ζώων από την ημέρα της παράδοσης και για ένα μήνα κατά την προσαρμογής τους στον νέο τους περιββάλον.
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.
Στην περίπτωση των σκυλιών - κουταβιών ή γατών, ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε πρόβλημα που προκύψει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή του. Εάν δεν δηλωθεί πρόβλημα η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί ζήτημα με την υγεία του ζώου, αναλαμβάνουμε την νοσηλεία του δωρεάν σε κτηνίατρο δικό μας, έως και την αντικατάσταση του. Ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε ζήτημα τέτοιο, χωρίς καθυστέρηση και πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να ακολουθήσει το ζώο αγωγή σε κτηνίατρο της προτίμησης του, ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών ζημία που προκύψει από τον κτηνίατρο. 

 

Εγγύηση σε τροφές & άλλα προϊόντα

Τα πωλούμενα καλύπτονται από την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Το www.cheapet.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελλείψεις ή ελλατώματα των πωλούμενων που προκλήθηκαν από κακή χρήση ή διαφορετική από αυτή για την οποία το προϊόν προορίζεται. Ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει το προϊόν για ελλατώματα και ελλείψεις κατά την στιγμή της παραλαβής στον τόπο που έχει οριστεί κατά την παραγγελία. Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε πρακτορείο ο έλεγχος πρέπει να γίνει κατά την στιγμή της παράδοσης σε πρακτορείο. Εάν δεν δηλωθεί ελλάτωμα η έλλειψη η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. 

Προσφερόμενα προϊόντα στο cheaPet.gr

Για 20 σχεδόν χρόνια το cheaPET βρίσκεται σταθερά δίπλα στους φιλόζωους. Σίγουρα θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των ζώων που διαθέτουμε. Από διαφόρων ειδών παπαγάλους, μέχρι σκυλάκια, γατάκια.
Αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε το νέο σας κατοικίδιο καθώς και τις τροφές του ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Παράδοση Προϊόντων

Πως παραδίδονται ζωντανά στην επαρχεία?

Στα ζωντανά ζώα το διάστημα παράδοσης είναι από 3 – 20 μέρες. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση λόγω ανωτέρας βίας έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχών χρήματα που μας έχετε καταβάλει. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στον νομό Αττικής η παράδοση γίνεται από εμάς στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αττικής η παράδοση γίνεται μέσω ΚΤΕΛ ή πλοίου (για τις νησιωτικές περιοχές) και ύστερα από συνεννόηση για την ακριβή ώρα παραλαβής του ζώου. 

Πως παραδίδονται τροφές και άλλα προϊόντα?

Οι τροφές ή άλλα προϊόντα θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με παράδοση από εμάς σε περίπτωση που βρίσκεστε στον νομό Αττικής ή από μεταφορική υπηρεσία αν βρίσκεστε εκτός Αττικής. 
Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 2 - 5 ημερών, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Το κόστος αποστολής στην επαρχία βαραίνει τον αγοραστή.

Πληρωμές & Προσωπικά Δεδομένα

Γιατί το cheaPET μου ζητάει τα προσωπικά μου στοιχεία;

Oι χρήστες του cheapet.gr μπορούν να επισκέπτονται την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email.
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το cheapet.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το cheapet.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το cheapet.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής στο cheaPET;

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το cheapet.gr διαθέτει τους εξής εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 

1. On-line, με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή AMERICAN EXPRESS -->που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. 
Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται με ασφάλεια μέσω PAYPAL.
 
2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι: • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

iban: GR6701720380005038053060035 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΕΝ ΓΡΟΥΠ ΕΠΕ

Τι είναι η Paypal;

Τι είναι η Paypal και πως λειτουργεί;

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Τι χρειάζεται για να κάνω ένα λογαριασμό στην Paypal;

Για να “ανοίξει” κάποιος ένα λογαριασμό στην Paypal, αρκούν ένα έγκυρο email που υπάρχει πρόσβαση και ένα password.

Υπάρχουν επιβαρύνσεις στην Paypal;

Οι συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας PayPal επιβαρύνονται με ποσοστό 3,54% επί του τελικού ποσού πληρωμής.

Το cheapet.gr αρχειοθετεί τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας;

Το cheapet.gr δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί ηλεκτρονικά στοιχεία πιστωτικών καρτών (αριθμό, όνομα κατόχου, ημερ. λήξης, CVV) ή κωδικούς και όνομα χρήστη PayPal. Αυτά καταχωρούνται από τον χρήστη της κάρτας ή του λογαριασμού για το Paypal στα ίδια τα site των παραπάνω, με τη μέθοδο του redirect (ανακατεύθυνση). Εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την Τράπεζα ή το PayPal, οι χρήστες επιστρέφουν στο κατάστημα για την ολοκλήρωση της παραγγελιοληψίας.

Άλλες Ερωτήσεις

Πως μπορώ να τροποποιήσω κάποια από τα στοιχεία του λογαριασμού μου;

Για να τροποποιήσετε κάποια πληροφορία που ενδεχομένως έχετε καταχωρήσει λάθος αφού συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας μεταβείτε στην επιλογή " Επεξεργασία Λογαριασμού"  ή στην επιλογή "Διευθύνσεις" . Μέσω των παραπάνω δύο επιλογών μπορείτε να αλλάξετε το όνομα σας, τον κωδικό, την διεύθυνση αποστολής και πολλά ακόμα.

Πως μπορώ να δω την παραγγελία που έχω υποβάλλει;

Για να δείτε την παραγγελία που έχετε υποβάλλει απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στην επιλογή του μενού " Ιστορικό Παραγγελιών". Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει στο κατάστημα μας.

Γίνονται παραδόσεις εκτός Ελλάδας;
H cheaPet δεν πραγματοποιεί παραδόσεις εκτός Ελλάδος  εκτός από την Κύπρο και ΜΟΝΟ για ζωντανά ζώα και όχι για τροφές.
Πώς μπορώ να παραγγείλω στο cheaPET;

Τηλεφωνικά

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 770 7300 και θα σας βοηθήσυμε με την παραγγελία σας.

Ηλεκτρονικά

Η διαδικασία αγοράς στο www.cheapet.gr είναι πολύ εύκολη. Ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας:

1. Εγγραφείτε στο cheapet.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο "Εγγραφή" όπου βρίσκεται επάνω-δεξιά στην οθόνη σας. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.

2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας επιλέγοντας από το Κεντρικό menu "Ο Λογαριασμός μου" . Εν συνεχεία πληκτρολογείστε την Διεύθυνση Email και τον Κωδικό Πρόσβασης που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας και πιέστε το κουμπί "Είσοδος".

3. Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες ΣΚΥΛΟΙ, ΓΑΤΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, και ΤΡΟΦΕΣ που βρίσκονται στο κεντρικό menu. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε διαλέγοντας την υποκατηγορία και το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

4. Όταν εντοπίσετε κάποιο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, συμπληρώστε τις "Διαθέσιμες Επιλογές"  , την ποσότητα που επιθυμείτε και εν συνεχεία κάντε κλικ στο κουμπί "Καλάθι".

5. Συνεχίστε τις αγορές σας ακολουθώντας τα βήματα 3 και 4. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Καλάθι Αγορών" το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας και επιλέξτε "Προβολή καλαθιού". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Διαγραφή" για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας ή να αυξήσετε/ ελαττώσετε την ποσότητα αλλάζοντας τον αριθμό δίπλα απ' το προϊόν και πατώντας "Ανανέωση".

6. Κάντε κλικ στο κουμπί  "Αγορά" για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με Τραπεζική Κατάθεση είτε μέσω πιστωτικής κάρτας διαμέσου της πλατφόρμας PAYPAL.

7. Ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την επιλογή "Ο Λογαριασμός μου" , "Ιστορικό"

faq