Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Για εμάς

To cheaPET.gr είναι η πρώτη ιστοσελίδα πώλησης κατοικιδίων στην Ελλάδα, και βρίσκεται μαζί σας από το 2002. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια δίπλα σας, συνεχίζοντας την μέχρι τώρα παράδοση, να επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα κατοικίδια. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν για την αγορά του κουταβιού τους ή άλλου κατοικίδιου και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας με ευσυνειδησία και σεβασμό προς εσάς και τους μικρούς μας φίλους.

Έχοντας δημιουργήσει ένα οργανωμένο διαδικτυακό κατάστημα έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς καθώς και μια μεγάλη γκάμα σε όλα τα είδη αξεσουάρ αλλά και τροφών για τους κατοικίδιους φίλους μας. Για λόγους ευσυνειδησίας και σεβασμού προς τα νεαρά κουτάβια είναι πολιτική μας να μην εκθέτουμε τα παραπάνω σε “γυάλινες βιτρίνες” καταστήματος.

Ψάχνεις για κουτάβι ; Είμαστε εδώ για εσάς…

Αποκτήστε σήμερα το κουτάβι που επιθυμείτε με την βοήθειά μας. Στο διαδικτυακό μας κατάστημά θα βρείτε κουτάβια της φυλής που επιθυμείτε. Όλοι μας οι τετράποδοι φίλοι διαθέτουν ευρωπαϊκό διαβατήριο, microchip, έχουν κάνει αποπαρασίτωση, τα πρώτα τους εμβόλια καθώς και έχουν υποβληθεί σε πλήρη κτηνιατρικό έλεγχο. Παρόλο που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εκτροφείς οι ειδικευμένοι μας συνεργάτες θα επιλέξουν προσεκτικά το κουτάβι για εσάς και θα φροντίσουν να φτάσει στο νέο του σπίτι με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Εσείς μένει μόνο να το αγαπάτε και να το φροντίζετε!

faq