Φωτογραφίες με τα κατοικίδια σας.
Ευχαριστημένοι πελάτες του Cheapet με ενθουσιασμό μας αποστέλλουν φωτογραφίες του νέου τους κουταβιού.

Τις δημοσιεύουμε εδώ και ευχόμαστε Καλή Συγκατοίκηση!

Όσοι έχετε πάρει κατοικίδιο από το Cheapet παρακαλούμε στείλτε φωτογραφία στο info@cheapet.gr να τη δημοσιεύσουμε και δείτε την στην σελίδα μας cheapet.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε μόνοι σας την φωτογραφία στο instagram  του cheapet πατώντας #cheapetgr  με το αγαπημένο σας κατοικίδιο….

    Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Άλλες Ερωτήσεις

Άλλες Ερωτήσεις

Πως μπορώ να τροποποιήσω κάποια από τα στοιχεία του λογαριασμού μου;

Για να τροποποιήσετε κάποια πληροφορία που ενδεχομένως έχετε καταχωρήσει λάθος αφού συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας μεταβείτε στην επιλογή " Επεξεργασία Λογαριασμού"  ή στην επιλογή "Διευθύνσεις" . Μέσω των παραπάνω δύο επιλογών μπορείτε να αλλάξετε το όνομα σας, τον κωδικό, την διεύθυνση αποστολής και πολλά ακόμα.

Πως μπορώ να δω την παραγγελία που έχω υποβάλλει;

Για να δείτε την παραγγελία που έχετε υποβάλλει απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στην επιλογή του μενού " Ιστορικό Παραγγελιών". Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει στο κατάστημα μας.

Γίνονται παραδόσεις εκτός Ελλάδας;
H cheaPet δεν πραγματοποιεί παραδόσεις εκτός Ελλάδος  εκτός από την Κύπρο και ΜΟΝΟ για ζωντανά ζώα και όχι για τροφές.
Πώς μπορώ να παραγγείλω στο cheaPET;

Τηλεφωνικά

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 770 7300 και θα σας βοηθήσυμε με την παραγγελία σας.

Ηλεκτρονικά

Η διαδικασία αγοράς στο www.cheapet.gr είναι πολύ εύκολη. Ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας:

1. Εγγραφείτε στο cheapet.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο "Εγγραφή" όπου βρίσκεται επάνω-δεξιά στην οθόνη σας. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.

2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας επιλέγοντας από το Κεντρικό menu "Ο Λογαριασμός μου" . Εν συνεχεία πληκτρολογείστε την Διεύθυνση Email και τον Κωδικό Πρόσβασης που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας και πιέστε το κουμπί "Είσοδος".

3. Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες ΣΚΥΛΟΙ, ΓΑΤΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, και ΤΡΟΦΕΣ που βρίσκονται στο κεντρικό menu. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε διαλέγοντας την υποκατηγορία και το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

4. Όταν εντοπίσετε κάποιο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, συμπληρώστε τις "Διαθέσιμες Επιλογές"  , την ποσότητα που επιθυμείτε και εν συνεχεία κάντε κλικ στο κουμπί "Καλάθι".

5. Συνεχίστε τις αγορές σας ακολουθώντας τα βήματα 3 και 4. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Καλάθι Αγορών" το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας και επιλέξτε "Προβολή καλαθιού". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Διαγραφή" για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας ή να αυξήσετε/ ελαττώσετε την ποσότητα αλλάζοντας τον αριθμό δίπλα απ' το προϊόν και πατώντας "Ανανέωση".

6. Κάντε κλικ στο κουμπί  "Αγορά" για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με Τραπεζική Κατάθεση είτε μέσω πιστωτικής κάρτας διαμέσου της πλατφόρμας PAYPAL.

7. Ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την επιλογή "Ο Λογαριασμός μου" , "Ιστορικό"