Φωτογραφίες με τα κατοικίδια σας.
Ευχαριστημένοι πελάτες του Cheapet με ενθουσιασμό μας αποστέλλουν φωτογραφίες του νέου τους κουταβιού.

Τις δημοσιεύουμε εδώ και ευχόμαστε Καλή Συγκατοίκηση!

Όσοι έχετε πάρει κατοικίδιο από το Cheapet παρακαλούμε στείλτε φωτογραφία στο info@cheapet.gr να τη δημοσιεύσουμε και δείτε την στην σελίδα μας cheapet.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε μόνοι σας την φωτογραφία στο instagram  του cheapet πατώντας #cheapetgr  με το αγαπημένο σας κατοικίδιο….

    Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Παράδοση Προϊόντων

Delivery Information

Πως παραδίδονται ζωντανά στην επαρχεία?

Στα ζωντανά ζώα το διάστημα παράδοσης είναι από 3 – 20 μέρες. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση λόγω ανωτέρας βίας έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχών χρήματα που μας έχετε καταβάλει. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στον νομό Αττικής η παράδοση γίνεται από εμάς στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αττικής η παράδοση γίνεται μέσω ΚΤΕΛ ή πλοίου (για τις νησιωτικές περιοχές) και ύστερα από συνεννόηση για την ακριβή ώρα παραλαβής του ζώου. 

Πως παραδίδονται τροφές και άλλα προϊόντα?

Οι τροφές ή άλλα προϊόντα θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με παράδοση από εμάς σε περίπτωση που βρίσκεστε στον νομό Αττικής ή από μεταφορική υπηρεσία αν βρίσκεστε εκτός Αττικής. 
Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 2 - 5 ημερών, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Το κόστος αποστολής στην επαρχία βαραίνει τον αγοραστή.