Φωτογραφίες με τα κατοικίδια σας.
Ευχαριστημένοι πελάτες του Cheapet με ενθουσιασμό μας αποστέλλουν φωτογραφίες του νέου τους κουταβιού.

Τις δημοσιεύουμε εδώ και ευχόμαστε Καλή Συγκατοίκηση!

Όσοι έχετε πάρει κατοικίδιο από το Cheapet παρακαλούμε στείλτε φωτογραφία στο info@cheapet.gr να τη δημοσιεύσουμε και δείτε την στην σελίδα μας cheapet.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.
Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε μόνοι σας την φωτογραφία στο instagram  του cheapet πατώντας #cheapetgr  με το αγαπημένο σας κατοικίδιο….

    Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Όροι Χρήσης

H χρήση του cheapet.gr γίνεται από τον οποιοδήποτε χρήστη χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση. Τα όποια δεδομένα αναγράφονται αποτελούν απλώς γνώμες και απόψεις. Παρά την προσπάθειά μας τα δεδομένα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν παρέχεται σε καμιά περίπτωση δέσμευση ή εγγύηση για την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου. Καμία δέσμευση δεν δίνεται και για την χρονική πραγματικότητα των περιεχομένων. Κατά συνέπεια δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Η έλλειψη ευθύνης εκ μέρους της σελίδας εκτείνεται και περιλαμβάνει οποιαδήποτε οικονομική ζημία ή κόστος προκληθεί στον χρήστη από μηνύματα και απόψεις τρίτων, χρήση υπηρεσιών τρίτων εταιριών, πρόσβαση σε υπηρεσίες των οποίων αποκτήσατε από σύνδεσμο (link) στο cheapet.gr. Η ίδια έλλειψη ευθύνης εκτείνεται και σε οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά προκλήθηκε σχετικά με πληροφορίες ή υπηρεσίες από το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στο cheapet.gr ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού. 


Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). 
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Γενικοί και Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας cheapet.gr περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά των χρηστών δεδομένα, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχουν κατά τη διάρκεια των παραγγελιών τους στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ειδικότερα:

Συλλογή Πληροφοριών 

Oι χρήστες του cheapet.gr μπορούν να επισκέπτονται την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email.
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το cheapet.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το cheapet.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το cheapet.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Χρήση των Πληροφοριών. Το cheapet.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

(1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
(2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από τοcheapet.gr,
(3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς,
(4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω email.
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί από το χρήστη – πελάτη το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής του, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το τηλέφωνο του και ο τρόπος πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας.

Συμπληρωματικά μπορεί να ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που τυχόν έχει ζητήσει.  
Το cheapet.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνει ο εκάστοτε χρήστης – πελάτης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί του αναφορικά με:

(i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του,
(ii) την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
(iii) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το cheapet.gr,
(iv) ειδικές προσφορές του cheapet.gr.

Οι χρήστες – πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν επιθυμούν ή όχι να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα – επικοινωνίες από το cheapet.gr αποστέλλοντας σχετικό αίτημα τους μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cheapet.gr.

Το cheapet.gr δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί ηλεκτρονικά στοιχεία πιστωτικών καρτών (αριθμό, όνομα κατόχου, ημερ. λήξης, CVV) ή κωδικούς και όνομα χρήστη PayPal. Αυτά καταχωρούνται από τον χρήστη της κάρτας ή του λογαριασμού για το Paypal στα ίδια τα site των παραπάνω, με τη μέθοδο του redirect (ανακατεύθυνση). Εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή με την Τράπεζα ή το PayPal, οι χρήστες επιστρέφουν στο κατάστημα για την ολοκλήρωση της παραγγελιοληψίας.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το cheapet.gr έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, ανανεώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, και την παρούσα πολιτική. Συστήνεται η από μέρους των χρηστών ανάγνωση της διαδικασίας αυτής σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο του.

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το cheapet.gr διαθέτει τους εξής εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 
1. On-line, με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή AMERICAN EXPRESS -->που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. 
Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται με ασφάλεια μέσω PAYPAL. 
2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι: Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΙΒΑΝ: GR6701720380005038053060035
Ονομασία: ΚΕΝ ΓΚΡΟΥΠ ΕΠΕ
bic: CRBAGRAA

Την ιστοσελίδα cheapet.gr από τις διαχειρίζεται η εταιρία KEN GROUP LTD με έδρα Φιλλιπούπολη Βάλκο Τσαλάκοβ 1, Bulgaria

 

Τρόπος – χρόνος και κόστος αποστολής

Τα είδη ή προϊόντα θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με παράδοση από εμάς ή από μεταφορική υπηρεσία. 
Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 2 - 5 ημερών, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση ζωντανών ζώων το διάστημα παράδοσης είναι από 3 – 20 μέρες. .Σε παραγγελίες που αφορούν τον Νομό Αττικής η εξόφληση γίνεται της μετρητοίς κατά την παράδοση. Σε παραγγελίες που αφορούν την επαρχία ή τα νησιά  η εξόφληση γίνεται την ημέρα της αποστολής έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχών χρήματα που μας έχετε καταβάλει.

Εγγυήσεις

Τα πωλούμενα καλύπτονται από την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Το cheapet.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελλείψεις ή ελαττώματα των πωλούμενων που προκλήθηκαν από κακή χρήση ή διαφορετική από αυτή για την οποία το προϊόν προορίζεται. Ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει το προϊόν για ελαττώματα και ελλείψεις κατά την στιγμή της παραλαβής στον τόπο που έχει οριστεί κατά την παραγγελία. Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε πρακτορείο ο έλεγχος πρέπει να γίνει κατά την στιγμή της παράδοσης σε πρακτορείο. Εάν δεν δηλωθεί ελάττωμα η έλλειψη η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. 
Στην περίπτωση των σκυλιών - κουταβιών ή γατών, ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε πρόβλημα που προκύψει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή του. Εάν δεν δηλωθεί πρόβλημα η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί ζήτημα με την υγεία του ζώου, αναλαμβάνουμε την νοσηλεία του δωρεάν σε κτηνίατρο δικό μας, έως και την αντικατάσταση του. Ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε ζήτημα τέτοιο, χωρίς καθυστέρηση και πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να ακολουθήσει το ζώο αγωγή σε κτηνίατρο της προτίμησης του, ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών ζημία που προκύψει από τον κτηνίατρο. 

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε ολικά ή μερικά μια παραγγελία για κάποιο προϊόν, όπως αξεσουάρ, κλουβιά, βιβλία κτλ., αυτό είναι δυνατόν να γίνει μέχρι την στιγμή που θα σας ειδοποιήσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν η παραγγελία σας έχει σταλεί θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν άθικτο και με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον αγοραστή. 
Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ζώων που έχει γίνει ειδικώς η εισαγωγή τους λόγω της παραγγελίας (κατόπιν συμφωνίας) κρατείτε η προκαταβολή. 

Τιμές των πωλούμενων ειδών και προϊόντων

Για είδη τα οποία αποστέλλονται από την έδρα μας (κυρίως ζώα) το ΦΠΑ είναι 20% και επιπροστίθεται κατά την φόρμα παραγγελίας, στην περίπτωση που ο αγοραστής έχει ενδοκοινοτικό ΑΦΜ δεν είναι υπόχρεος στον φόρο. Σε είδη τα οποία παραδίδονται από τρίτους το ΦΠΑ είναι 23% και 13% και επιπροστίθεται. Για την περίπτωση της χοντρικής η τιμή διαμορφώνετε ανάλογα του προφίλ πελάτη που έχει δημιουργηθεί και για την περίπτωση των ζώων ο πελάτης δεν είναι υπόχρεος στο φόρο. Για τις παραπάνω περιπτώσεις εκδίδονται ανάλογα παραστατικά (τιμολογίου) από την έδρα μας, απλής απόδειξης από τρίτους προμηθευτές. Οι τιμές αυτές αφορούν τα είδη τα οποία παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας. Το cheapet.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος 

Το cheapet.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οι ιδιοκτήτες του αναλαμβάνουν δε την υποχρέωση να ενημερώνουν το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.