Τηλέφωνα παραγγελιών: 211 770 7300 (Αστική Χρέωση) - Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Ποιός είναι ο Pomeranian Boo;

Ποιός είναι ο Pomeranian Boo;

Ο Boo, που περιγράφεται ως "Ο ποιο χαριτωμένος σκύλος του Κόσμου«, αν και δεν είναι επίσημος τίτλος, είναι ένα Pomeranian που έγινε σταρ του Διαδικτύου. Γνωστός για το κοντό του κούρεμα, έχει μια δημοφιλής σελίδα στο Facebook και αποτελεί το αντικείμενο απο δύο φωτογραφικά άλμπουμ. Από τον Ιανουάριο του 2014, ο Boo απέκτησε πάνω από 9 εκατομμύρια Likes στο Facebook.

Το ιστορικό του Boo

Ο Boo ανήκει σε έναν στέλεχο του Facebook με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για το σκυλί του με την εξής δήλωση "Το όνομά μου είναι Boo. Είμαι ένα σκυλί. Η Ζωή είναι όμορφη." Ο Βοο έγινε δημοφιλής τον Οκτώβριο του 2010 όταν ο τραγουδιστής Ke$ha έστειλε ένα tweet πως είχε έναν νέο φίλο, με σύνδεσμο προς την σελίδα Facebook του Βοο, και η Khloe Kardashian τον αποκαλούσε «Ο ποιο χαριτωμένος σκύλος στον πλανήτη".

Ο Βοο γεννήθηκε ένας κλασσικός Pomeranian και πρωτού γνώριζε τον κόσμο του μόδελινγκ δεν μπορούσαμε να τον χωρίσουμε από όποιον άλλον Pomeranian.

Pomerania Boo - Ο ποιο χαριτωμένος  σκύλος του Κόσμου

Μετά από επέμβαση ενός στυλίστα, οπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο μεταμορφώνετε ο κλασσικός Pomeranian σε εναν Boo dog.

Γι’ αυτό και απαντώντας στις ερωτήσεις σας σχετικά με την απόκτηση ενός BOO Pomeranian: Δεν τον αποκτάς. Τον δημιουργείς!
Όλα όσα χρειάζεσαι είναι έναν καλό στυλίστα, ή λίγο ταλέντο στο κούρεμα!

Εμείς από την μεριά μας… σας ευχόμαστε καλό styling

Δείτε την σελίδα Facebook του Boo….

faq